ДЕТСКИ КАМПОВИ

'YUPPI' ДЕТСКИ КАМП НА ХАЛКИДИКИ

'YUPPI' ДЕТСКИ КАМП НА ХАЛКИДИКИ

"Yuppi Camp"-от на Халкидики, веќе 25 години организира летување за најмладите, исполнето со мигови на фантазија, забава, авантура и креативност. 

“КОРИЈА“ ЛЕТЕН ЕДУКАТИВЕН КАМП (ученички)

“КОРИЈА“ ЛЕТЕН ЕДУКАТИВЕН КАМП (ученички)

Термини: 01.07. и 08.07.

На падините на Бушева планина, се простира еден од највисоките градови во Македонија и Европа.