ПОКЛОНИЧКИ ПАТУВАЊA

Поклоничко патување на Андрос, Тинос, Сирос и Патмос

Поклоничко патување на Андрос, Тинос, Сирос и Патмос

Поклоничко патување, со посета на светите места, црквите и манастирите на островите во Егејското море... 

Поклоничко патување за Романија и Украина

Поклоничко патување за Романија и Украина

Поклоничко патување, со посета на светите места, црквите и манастирите во Букурешт, Јаши (Св.Петка) и Њамц во Романија и во Киев и Почаево во Украина.