ДАЛЕЧНИ ПАТУВАЊА

ДУБАИ

ДУБАИ

Дубаи – е дел од седумте емирати кои ги формираат ОА Емирати...

TAJЛАНД

TAJЛАНД

Тајланд, службено кралство Тајланд е држава во Југоисточна Азија...

КУБА

КУБА

Куба — најголемата островска земја во групата на Големите Антили...

МАЛДИВИ

МАЛДИВИ

Малдивите или Малдивските Острови се островска земја...

ЗАНЗИБАР

ЗАНЗИБАР

 Занзибар е полуавтономна област и остров во Индиски Океан...

СЕЈШЕЛИ

СЕЈШЕЛИ

Сејшелите преставува архипелаг од 115 гранитни и корални острови...

ИНДОНЕЗИЈА / БАЛИ

ИНДОНЕЗИЈА / БАЛИ

 Бали воедно е најмалата покраина во Индонезија...

МАЛЕЗИЈА

МАЛЕЗИЈА

 Малезија, три народи, три цивилизации, земја во срцето на Југоисточна Азија...