АТИКА

АТИКА

АТИКА

ИНФОРМАЦИИ ЗА:
-ПАКЕТ АРАНЖМАН
-ТЕРМИНИ ЗА ПРЕВОЗ
-ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ
-МЕСТА ЗА ПОСЕТА
 

EGLI HOTEL ***

EGLI HOTEL ***

Цените се однесуваат за лице, во соба според табелата и за минимум престој од 9 ноќевања и услуга - ноќевање со појадок или полупансион...

ACHILLION HOTEL ****

ACHILLION HOTEL ****

Цените се однесуваат за лице, во соба според табелата и за минимум престој од 9 ноќевања и услуга - ноќевање со појадок или полупансион...

POSEIDON RESORT ****/*****

POSEIDON RESORT ****/*****

Цените се однесуваат за лице, во соба според табелата и за минимум престој од 9 ноќевања и услуга - полупансион (појадок и вечера)...

 ПОГЛЕДНЕТЕ ГО АКТУЕЛНОТО ИЗДАНИЕ ОД ТРАВЕЛ ИНФО