ЗАКИНТОС

ЗАКИНТОС

ЗАКИНТОС

ИНФОРМАЦИИ ЗА:
-ПАКЕТ АРАНЖМАН
-ТЕРМИНИ ЗА ПРЕВОЗ
-ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ
-МЕСТА ЗА ПОСЕТА

 

VILLA DIMITRIS

VILLA DIMITRIS

Dimitris Apartments е убав објект кој се наоѓа во средишниот дел на местото Лаганас, лоциран во прекрасна зелена...

VILLA MARINOS

VILLA MARINOS

Marinos Apartments е одлична куќа за сместување, која се наоѓа на околу стопедест метри од песочната плажа...


ПОГЛЕДНЕТЕ ГО АКТУЕЛНОТО ИЗДАНИЕ ОД ТРАВЕЛ ИНФО