ЛЕФКАДА

ЛЕФКАДА

ЛЕФКАДА

ИНФОРМАЦИИ ЗА:
-ПАКЕТ АРАНЖМАН
-ТЕРМИНИ ЗА ПРЕВОЗ
-ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ
-МЕСТА ЗА ПОСЕТА
 

VILLA MARGARITА

VILLA MARGARITА

Margaritа Rooms е еден од малкуте на број објекти, кои служат за сместување на туристи во живописното градче Агиос Никитас.

VILLA ARGIRO

VILLA ARGIRO

Argiro Apartments е објект кој се наоѓа во непосредна близина на другата наша вила во Агиос Никитас. Со прекрасно...

VILLA SPIROS

VILLA SPIROS

Apartments Spiros Се наоѓа непосредно пред самиот влез во местото Нидри. Мирниот дел од градот, близината на...

VILLA RIGAS

VILLA RIGAS

Rigas Apartments е одличен објект, лоциран во првата линија на Нидри. Од едната страна достапен преку главната улица...

VILLA ELENI

VILLA ELENI

Pansion Eleni е всушност вила со соби, лоцирана на главната улица и шеталиште во местото Нидри на Лефкада.


ПОГЛЕДНЕТЕ ГО АКТУЕЛНОТО ИЗДАНИЕ ОД ТРАВЕЛ ИНФО