ЈОНСКИ БРЕГ

ЈОНСКИ БРЕГ

ЈОНСКИ БРЕГ

ИНФОРМАЦИИ ЗА:
-ПАКЕТ АРАНЖМАН
-ТЕРМИНИ ЗА ПРЕВОЗ
-ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ
-МЕСТА ЗА ПОСЕТА
 

VILLA JULIA

VILLA JULIA

Villa Julia e сосема сигурно еден од најубавите објекти за сместување во Сивота.Нејзината локација која е во близина...

VILLA LONG SUMMER

VILLA LONG SUMMER

Villa Long Summer е лоцирана на околу 400 метри од најблиската плажа во Сивота и околу 700 мтри од марината во...

VILLA MATHIAS

VILLA MATHIAS

Објектот Mathias е двокатна зграда со повеќе студија, наменета исклучиво за туристичко престојување во Парга. Нејзината...

VILLA BELLOS

VILLA BELLOS

Apartments Bellos е убава куќа сместена во непосредна близина на центарот во местото Парга. Лоцираноста во една од...

VILLA MATHINA

VILLA MATHINA

Mathina Apartments е убава куќа, лоцирана на десната страна на Парга во близина на патеката која води кон големата...

VILLA VELISSARIOS

VILLA VELISSARIOS

Вилата Velissarios e скромен но навистина одличен објект за престојување во Врахос. Лоциран во вториот дел од...

VILLA PHILOXENIA

VILLA PHILOXENIA

Villa Philoxenia се наоѓа во средишниот дел на Врахос, привлекува внимание со модерниот изглед, широкиот и со...

VILLA ARGO

VILLA ARGO

Villa Argo е лоциранa на првата линија куќи изградени долж шеталиштето покрај долгата плажа...