КРФ

КРФ

КРФ

ИНФОРМАЦИИ ЗА:
-ПАКЕТ АРАНЖМАН
-ТЕРМИНИ ЗА ПРЕВОЗ
-ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ
-МЕСТА ЗА ПОСЕТА

 

ELENI STUDIOS

ELENI STUDIOS

Еleni Studios е убава градба со сопствен двор, во својот состав вбројува десетина убаво уредени студија и апартмани...

ELENI VILLAS

ELENI VILLAS

Eleni Villas се всушност, три малечки куќички, сместени во прекрасен зелен двор кој е исполнет со мноштво цвеќиња и...

VILLA MARILENA

VILLA MARILENA

Villa Marilena е одличен објект кој располага со сите содржини кои може да ги побара и најпребирливиот гостин.

VILLA ANETA

VILLA ANETA

Villa Aneta е објект за престој лоциран веднаш до веќе познатата вила Марилена. Формирајќи правоаголник кој го...

VILLA APOLLO

VILLA APOLLO

Villa Apolo се наоѓа во самиот центар на познатото место Кавос, кое пак се наоѓа на јужниот дел од островото Крф.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО АКТУЕЛНОТО ИЗДАНИЕ ОД ТРАВЕЛ ИНФО