ТАСОС

ТАСОС

ТАСОС

ИНФОРМАЦИИ ЗА:
-ПАКЕТ АРАНЖМАН
-ТЕРМИНИ ЗА ПРЕВОЗ
-ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ
-МЕСТА ЗА ПОСЕТА
 

VILLA ROULA

VILLA ROULA

Villa Roula e oбјект лоциран  на тивката улица, која од главниот градски коридор се спушта кон морето. Иако е постара куќа...

VILLA SOTIRIA

VILLA SOTIRIA

Villa Sotiria е веќе познат објект за сместување во Лименариа, кој оваа година повторно се враќа во нашата понуда за...

VILLA THOMAS

VILLA THOMAS

Во мирниот дел на Лименарија, недалеку од вилата Сотирија се наоѓа Villa Thomas. Со својата надворешност која...

PAPAGEORGIOU **

PAPAGEORGIOU **

Хотелот се наога се наоѓа на ссамиот градски плоштад во Лимеарија, на околу 100 м оддалеченост од градската плажа. Располага со соби, мини ресторан, интернет... 

RALITSA HOTEL **+

RALITSA HOTEL **+

Хотелот се наога во централното подрачје на Лименарија на 100 м од центарот. Хотелот е на плажа. Располага со 24 соби, главен ресторан, отворен базен, интернет... 

VILLA NOULAS

VILLA NOULAS

Villa Noulas се наоѓа во мирниот дел од туристичкото место Потос. Навидум скромна по својата надворешност, оваа куќа...


ПОГЛЕДНЕТЕ ГО АКТУЕЛНОТО ИЗДАНИЕ ОД ТРАВЕЛ ИНФО