ПИЕРИЈА

ПИЕРИА

ПИЕРИА

ИНФОРМАЦИИ ЗА:
-ПАКЕТ АРАНЖМАН
-ТЕРМИНИ ЗА ПРЕВОЗ
-ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ
-МЕСТА ЗА ПОСЕТА

 

VILLA ELEFTERIA

VILLA ELEFTERIA

Villa Elefteria се наоѓа во средишниот дел од Олимпик бич, на околу 150 метри оддалеченост од песочната плажа. Се...

VILLA ERATO

VILLA ERATO

Villa Erato се наоѓа на главната улица, која завршува пред градската плажа и шеталиштето во Лептокарија. Лоцирана на...

VILLA DIMA

VILLA DIMA

Студијата Dima се наоѓаат на високо приземје од истоимениот објект во Лептокарија, лоциран на само триесетина местри од...

VILLA DOMES

VILLA DOMES

Apartments Domes e веќе познат објект за сместување во Лептокарија, кој се наоѓа во крајбрежниот појас на градот...

 VILLA MAGGAS

VILLA MAGGAS

Villa Maggas се наоѓа веднаш до вилата Анастасиос во Неи Пори. Објектот располага со неколку студија и апартмани...

VILLA ANASTASSIOS

VILLA ANASTASSIOS

Villa Anastasios е лоцирана на втората линија објекти, на околу 100 метри од плажата во централниот дел на Неи Пори...


ПОГЛЕДНЕТЕ ГО АКТУЕЛНОТО ИЗДАНИЕ ОД ТРАВЕЛ ИНФО