СИТОНИЈА

СИТОНИЈА

СИТОНИЈА

ИНФОРМАЦИИ ЗА:
-ПАКЕТ АРАНЖМАН
-ТЕРМИНИ ЗА ПРЕВОЗ
-ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ
-МЕСТА ЗА ПОСЕТА

SITHONIA MARE ***

SITHONIA MARE ***

Хотелот се наоѓа во близина на местото Геракини, оддалечен на околу 300 метри од песочната плажа...

VILLA GIOTA

VILLA GIOTA

Зградата на Villa Giota е бездруго најубаво лоцираниот објект од понудата за Псакудија...

OLYMPIC BIBIS **+

OLYMPIC BIBIS **+

Хотелот се наоѓа на околу 170м. одалеченост од плажа, околу 15 минути пешачење до центарот на Метаморфози...

GOLDEN BEACH ***

GOLDEN BEACH ***

Хотелот се наоѓа на оддалеченост од 150 метри, од центарот на градот...

PORTO MATHINA **+

PORTO MATHINA **+

Хотелот се наоѓа на самото крајбрежје на Метаморфози, на неполни 50 m од песочна плажа...

VILLA ALBATROS

VILLA ALBATROS

Објектот Villa Albatros се наоѓа во самиот центар на Неос Мармарас и на само десетина метри од неговото... 

VILLA PARTHENON

VILLA PARTHENON

Објектот Villa Parthenon е лоциран на десната страна од Неос Мармарас, на оддалеченост од околу 500 метри од познатата...


ПОГЛЕДНЕТЕ ГО АКТУЕЛНОТО ИЗДАНИЕ ОД ТРАВЕЛ ИНФО